Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu
Szegner Ádám vagyok, a Kőbányai Gyöngyike Óvoda óvodapszichológusa 2024-től. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem hallgatójaként, Tanácsadás és Iskolapszichológia specializáción szereztem meg azt a tudást, amivel segítem az óvodai gyermekek hétköznapjait.
Az óvoda nagy hangsúlyt fektet a testi és értelmi fejlődés mellett a gyermekek lelki életének egyensúlyban tartására is. Így elsődleges feladatom, hogy segítsek nekik, hogy be tudjanak illeszkedni csoportjukba, megküzdjenek a felmerülő akadályokkal, stresszmentesek legyenek. Teszem ezt egyrészt csoportos foglalkozások tartásával (pl. bátorító csoport a félénkebbeknek és a NyugiOvi programja), másrészt egyéni alkalmak tartásával, melyek során tesztek és feladatok segítségével felmérem a problémákat, illetve játékokon, meséken, beszélgetéseken keresztül oldom meg őket, fejlesztem a képességeket. Emellett a csoportokat is látogatom, konzultálok a pedagógusokkal, együttműködök a Családsegítő Szolgálattal, akik lelkületükkel és támogatásukkal segítenek közös megoldásokat találni a csoportokban és azokon kívül. 
Bármilyen kérdés esetén várom a szülőket is konzultációra, beszélgetésre. Hétfőn és pénteken 8-14 óráig személyesen, illetve az óvoda telefonszámán, a pedagógusokon keresztül és írásban is ( gyongyikepszichologus@gmail.com) tudnak velem egyeztetni.
Szeretettel várom megkeresésüket.
Üdvözlettel,
Szegner Ádám

Kőbányai Gyöngyike Óvoda

Óvodavezető: Mátyusné Szabó Beáta

1101 Budapest, Salgótarjáni út 47.